12η Αγωνιστική: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ

αυτό!

minus το πιείτε γιατί είμεθα και μιας ηλικίας :slight_smile:

https://www.panioniosfc.gr/2017/11/22/δελτιο-τυπου-τεταρτησ-2211/
Ευτυχώς γυρίζει ο Ντούρμι,άρα πάμε με κανονικό φορ την Κυριακή.Όμως,Γεσίλ και Σιώπης είναι ακόμα έξω.Οπότε,μόνο που σκέφτομαι ότι υπάρχει έστω και η μια μικρή πιθανότητα να ξεκινήσει ο Ταπόκος,φοβάμαι.

Χαίρομαι για σένα, αλλα εγώ βρίσκω και πολλούς μάλιστα. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, αν μου βαρέσει την Κυριακή το πρωί αλλιώς και πάω στη μαλακία δεν ξέρω. Μπορώ να ανεχτώ διάφορες μαλακίες, όπως για παράδειγμα οτι ακόμα δεν έχω καταλάβει αν Ρισβάνης και Σιώπης πουλήθηκαν πέρσι το Δεκέμβρη ή αν έφυγαν ελεύθεροι -δεν θα κάνω και τον λογιστή του Ζαμάνη στην τελική. Ή οτι η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου πρέπει να πληρώνει 50% ακριβότερα τα εισιτήρια φέτος στη θύρα 2, επειδή εβαψαν τους προβολείς και έφτιαξαν σουίτα στον Τσακίρη απέναντι (και στα παπάρια μου αν έχω διαρκείας εν προκειμένω). Αλλα δεν μπορώ να καταπιώ εύκολα και να επιδοκιμάσω με την παρουσία μου την προσπάθεια του Ζαμάνη να διαλύσει την ομάδα που ο ίδιος έφτιαξε ή του Δαρα να με ταίζει ψέμματα για να τον δικαιολογήσει.

Να τιμωρήσεις τον Οικονομου για την αηδία που έκανε την Κυριακή ας το καταλάβω. Αλλα να διαρρέεις στον Τύπο ότι το παλιόπαιδο δεν παίζει καλά επίτηδες επειδη δεν τον πούλησα το καλοκαίρι, είναι αλητεία. Δεν μιλάμε για τον Λάμπρου ή τον Βουκελάτο εδώ, αλλα για τον υπαρχηγό σου, που εδώ και δυόμισι χρόνια έχει προσφέρει τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας. Τα ίδια ισχύουν και για τον Μασούντ: να τον τιμωρείς επειδή έχει τρεις κάρτες για διαμαρτυρία φέτος (οι άλλες τρεις ειναι για φάουλ στην προσπάθεια του να σταματήσει αντεπιθέσεις), τη στιγμή που πέρσι είχε πάνω απο δέκα, νόημα δεν βγάζει.

Για ποιον λόγο τους τιμώρησε ο Ζαμάνης; Η δική μου εκδοχή είναι επειδή μετάνιωσε που δεν πούλησε τον έναν και έχασε τα φράγκα απο τους Κύπριους. Και επειδή μετάνιωσε χίλιες φορές που έσπρωξε τον Μασούντ να παίξει με τη Μακάμπι και τελικά να χάσει τα λεφτά της ΦΙΦΑ. Και βλέπει οτι δεν αποδίδουν το ίδιο καλά όπως πέρσι, αρα καλό είναι να τους ρίξουμε όλες τις ευθύνες. Κοινώς, πέρα απο τις διάφορες σάλτσες και υπερβολές, οι παίκτες νομίζω πως τιμωρήθηκαν με διακοπή συμβολαίου επειδή έχουν μεγάλα για τα δεδομένα του Πανιωνίου συμβόλαια, αλλά δεν παίζουν καλά -και αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Και η παραίτηση του Κόρμπου -που παίζει να είναι η χειρότερη είδηση της βδομάδας- αυτό μου δείχνει.

Επειδή δεν δίνω καμία σημασία στα facebook και τα καφενεία, το πλέον συγκλονιστικό είναι οτι ο κόσμος μια χαρά έχει αντέξει στην όχι και τόσο καλή πορεία της ομάδας. Στο γήπεδο, που είναι το μόνο πανιώνιο μέρος που με νοιάζει, ούτε ομαδικές αποδοκιμασίες ούτε γιούχα δεν έχω ακούσει. Μεμονωμένες μουρμούρες έχουμε βέβαια, αλλα είχαμε και πέρσι που ήμασταν δεύτεροι, εγω δεν έχω εισπράξει κάτι διαφορετικό. Κανένας δεν είπε στο Ζαμάνη πάρε φόρα και γκρέμισε τα όλα -κανένας που η γνώμη του να έχει αξία δηλαδή. Η ομαδα είναι έκτη και χρειαζόταν δύο νίκες μέχρι το τέλος του γύρου, μια με τη Λιβαδειά και μία με τον πεσμένο Πλατανιά, για να είναι εντός στόχων. Με φορ τον Μασούρα γιατι το μάτι του Ζαμάνη κόβει. Αλλα δεν σου γκρίνιαξα, ρε άνθρωπε, και υπομονή ήμουν έτοιμος να έχω ατελείωτη, αφου η χρονιά είναι δύσκολη και τα ρέστα. Και δεν θα τρελαινόμουν αν η ομάδα τερμάτιζε όγδοη ή δέκατη, αρκει να παρέμενε ομάδα και να σεβόταν τα μέλη της.

Επίσης, η συνέντευξη Δάρα είναι μνημείο υποκρισίας ή αμνησίας. Ποιος δεν ανάγκασε τον Μασούντ να παίξει με τη Μακάμπι, ρε φίλε; Μέχρι και ανακοίνωση βγάλατε. Και μην μου πείτε ο Δάρας τα λέει περίεργα, ας έβγαινε ο Ζαμάνης στα ραδιόφωνα να τα πει στα μάγκικα. Οχι ανακοινώσεις αν δεν σας κάνω να φύγω εγώ, αυτα τα χόρτάσα με τον Τσακίρη, δεν αντέχω άλλο.

Τέλος, βρηκα ενδιαφέρον απο την αρχή μέχρι το τέλος το άρθρο του Μιαούλη, που μπορεί να ειναι αεκτζής, αλλα δεν πάει να πει πως είναι μαλάκας ή αντι-πανιώνιος.

http://www.sport-fm.gr/article/miaoulis/lathos-na-teleiwseis-twra-tis-duo-kolwnes-sou/3478980

https://www.panioniosfc.gr/2017/11/25/η-αποστολη-για-το-παιχνιδι-με-τον-παοκ-4/
Προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος της, ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.
Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μπαντής, Μπανανά, Ταπόκο, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Γκιοατά, Ντουρμισάι, Μασούρας, Βουκελάτος, Γλυνός, Πινιώτης, Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης, Σταυρόπουλος, Κάργας, Γεσίλ.

Λογικά πάμε με Κότνικ,Βλάχο,Γκιοατά,Μπανανά ,Χατζισαφί,Κόρμπο,Ταπόκο, Σαββίδη,Σπίρι,Μασούρα,Ντούρμι.Αν και θα ήθελα να δω τον Χατζισαφί δίπλα στον Κόρμπο και Σαραμαντά αριστερό μπακ,αλλά είναι πολύ μεγάλο ρίσκο να τον βάλεις απέναντι σε τέτοια ομάδα.Όπως και να χει,ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

-------------------Κότνικ-------------------
Βλάχος–Μπανανά–Σταυρόπουλος–Χατζισαφί

-----------Κόρμπος----Πινιώτης-------------

Μασούρας---------Σαββίδης----Σπιριντόνοβιτς

----------------Ντουρμισάι-------------------

Ατελειώτα χάλια στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά ηρωική προσπάθεια - Πανιώνιος με τα όλα του.

ΠΑΟΚ έβγαλε τον κομπλεξισμό του εκτός τούμπας αλλιώς θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς.
Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν απειλητικός.
Συνολικά όμως δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του ματς - κρίμα για τον χρονικό σημείο που δεχθήκαμε την ισοφάριση.
Πάντως με όλα όσα έγιναν να πάρεις βαθμό με μισή ομάδα απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του (χάλια) πρωταθλήματος δεν το λες και λίγο.
Ιδίως όταν έχεις βρεθεί πίσω στο σκορ και κάνεις ανατροπή.

Γεσίλ και Σπιριντό είναι πολύ καλό δίδυμο απέναντι σε ανοιχτές άμυνες. Τι απίστευτη καύλα στο 2-1!
Γίνεται να μην ξανατραυματιστεί το πράσινο άλογο;

ΥΓ: Πείτε με κολλημένο με τον Μασούντ αλλά με αυτόν στο κέντρο να κρατάει λίγο μπάλα θα ήταν διαφορετικό ματς.
ΥΓ2: Γαύροι θεσσαλονικιώτικοι http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1166347/epeisodia-me-opadoys-toy-paok-kai-pakistanoys-vid

Ενταξει η ομας ηταν η μιση’‘Ομως τα γκολ που φαγαμε ηταν χαζα,γελοία ,τραγικά επιπολαια,με λιγα λογια ,χωρις προβλημα ιδιαιτερο τα χαρισαμε στον αντιπαλο’'Βλακώδες γύρισμα του Γιαουρτα και γκολ στο 93; Ασε τον Σιδηροπουλο που εδωσε 5 λεπτα χωρις λογο και μας εκλεισε περιοχη ΄΄΄ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙς ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙς δΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΑ τελευταια λεπτα,γιατι δεν διορθωνομαστε ρε πουστη μου ;;;;; :angry:

Σε μια χρονιά που μας πάνε όλα μα όλα τόσο πολύ κόντρα η ομάδα στέκεται ψηλά στη βαθμολογία , όταν την αφήνουν το ψιλοτσουλάει το τόπι και γενικά όλα-θα έπρεπε να είναι-καλά.

Δυστυχώς δεν είναι και γι αυτό ευθύνεται ξεκάθαρα ο “μέσος” Πανιώνιος ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ που γκρινιάζει πάντα και για όλα.

Φοβάμαι ότι έχει αλλοιωθεί η πίστη των παιχτών προς το σύλλογο και τον κόσμο του. Ίσως ανεπιστρεπτί. Πολύ καλά τα είπε ο Κόρμπος στο τέλος.

Δεν έχω πολλές ελπίδες για Λεωφόρο, ούτε πλέον περιμένω να μας χαμογελάσει και μας μια φορά φέτος η τύχη.Μας πάει γαμιόντας και θα συνεχίσει να μας πηγαίνει μέχρι τέλους.

Χάλια το πρώτο ημίχρονο,αλλά ο ζμπάογκ αν εξαιρέσουμε 2 σουτ του Κάμπος,δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο.Και πάμε στο πέναλτι,Γκιοατά γαμιέσαι,τόσο απλά,όπως και ο παρτενέρ σου και ο Ταπόκος που σε όλο το ημίχρονο γυρνάγατε την μπάλα στον Κότνικ,τις περισσότερες φορές χωρίς λόγο.Ευτυχώς για την εξέλιξη του αγώνα-δυστυχώς για τον ίδιο και μακάρι να γίνει γρήγορα καλά- βγήκε ο Ταπόκος και μπήκε ο Πινιώτης,ο οποίος εμένα μου άρεσε,γιατί βοήθησε πάρα πολύ αμυντικά και διαλυμένος φέτος Κόρμπο που με τον Ταπόκο δίπλα του τρέχει για δυο.
Στο δεύτερο,βελτιωθήκαμε κάπως,το γυρίσαμε,αλλά όταν έχεις ένα Σιδηρόπουλο να σε χώνει στην περιοχή με το παραμικρό και η άμυνα να πετάει χαρταετό σε μερικές φάσεις,θα το φας.Γενικά,πολύ τρέξιμο από την ομάδα σήμερα,όμως αυτό δεν αρκούσε,ήθελε και λίγη τύχη παραπάνω,πράγμα που είχε ο άντιπαλος.Γιατί,σε 3-4 περιπτώσεις για πολύ λίγο δεν πέρασε η τελική που θα έβγαζε κάποιον δικό μας τετ α τετ.
Προσωπικά,έμεινα ικανοποιημένος από αυτό που είδα από την ομάδα σήμερα,μετά από όσα έχουν γίνει και ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να πάμε ακόμα καλύτερα.

«Μας βρίζανε οι οπαδοί μας από το ζέσταμα του αγώνα, θαρρείς και δεν αγαπήσαμε την ομάδα. “Φτύσαμε” αίμα για τον Πανιώνιο, ξεχνάνε γρήγορα όμως στην Ελλάδα, τα διαγράφουν όλα με μια κακή εβδομάδα. Μας έβριζαν στο ημίχρονο, μας αποθέωναν στο τέλος του αγώνα. Ο Πανιώνιος είναι οικογένεια και κάπου αυτό έχει χαθεί σε εμάς».

Συγκιριακά δεν ήμουν γήπεδο σήμερα, αν αυτό που λέει ο Κόρμπος έχει δόση αλήθειας και δεν αναφέρεται αποκλειστικά στους 5,10,20 κλασσικούς γαμώσπιτους κερατάδες του μέμπερς θα μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα..

Οι δηλώσεις Κόρμπου και Ταπόκο πάντως δείχνουν πως η τιμωρία (συγνώμη… άδεια ήθελα να πω) ήταν λίγο απρόκλητη - δηλαδή ένα θέμα που θα μπορούσε να το λύσει ο προπονητής κρατώντας τον Μασούντ στον πάγκο (για να τον βάλει στο 75’ πχ να κεράσει και να κρατήσει μπάλα).

Κατά τα άλλα αν έγιναν αυτά που περιέγραψε ο Κόρμπος μήπως να προστατεύσουμε λίγο τους παίκτες και την ομάδα από τον κάθε αγάμητο;
Εννοώ φυσικά δημοκρατικά, φιλελεύθερα και χωρίς βία - πχ η διαφορετικότητα είναι σαν την πίστη σε φανταστικά πρόσωπα όπως θεούς και δαίμονες.
Τεστάρεται στα δύσκολα - όχι με την όμορφη ατμόσφαιρα που είχαμε όσο η ομάδα πήγαινε ανέλπιστα καλά σε σχέση με τα οικονομικά και τον όγκο των φιλάθλων της.

Από την πλευρά της 2-3 δεν ακούστηκε τίποτα, αν οι απέναντι μαλάκες του μέμπερζ έβρισαν δεν είναι δα και σοκαριστικό, και ο Κόρμπος μάλλον θα υπερβάλλει λίγο. Καταλαβαίνω την πίκρα του από τις μαλακίες του προέδρου αλλά στο τέλος αποθεώθηκε από την 3, έκανε άλλωστε συγκινητικό ματς. Δυστυχώς φαίνεται να έχει ραγίσει το γυαλί, είδαμε και τον πρόεδρα στραβωμένο μετά το ματς να φωνάζει για “εγχείρηση που θα πετύχει”. Μακάρι να μπορέσουν να τα ξαναβρούν εκεί μέσα αλλά μου φαίνεται δύσκολο.

Εγώ,πάντως,που ήμουν στην 2 κάνα μισάωρο πριν την έναρξη του αγώνα δεν άκουσα κάποιον να βρίζει τους παίκτες,ίσα-ίσα που χειροκροτήθηκαν,κιόλας.Μάλλον,λέει για κάποιους από τα χαμηλά της 2 όταν ξεκίνησε το ζέσταμα και κάποιους λίγους ακόμα από την 4,όταν θα μπήκαν στο γήπεδο.Εννοείται πως πρέπει πάση θυσία να μείνουν μακριά αυτοί.

στα χαμηλά της 2 ένας φώναξε στον Κόρμπο: αντε ρε κωλοτούμπα, αλλά γυρίσαμε και του την είπαμε και στοπ. πέραν αυτού τίποτα άλλο.
θα ήταν μια από τις μεγαλύτερες καύλες αν κρατούσαμε το 2-1, ειδικά με τους βλαμμένους χρυσαυγίτες του βορρά που έκαναν την μία πιθηκιά μετά την άλλη από το 1-1 και μετά. αλλά κάτι η φετινή ριμάδα τύχη που δεν μας πάει φέτος, κάτι η γνωστή τρικυμία στα στημένα, κάτι ο κόραξ που μόνο το ποδάρι του δεν έβαλε να μπει το γαμήδι το δεύτερο, είμαστε πάλι με μια γλυκόπικρη γεύση. πάλι.
και τώρα που τσακωθήκατε σαν ζευγαράκι, δεν τα βάζετε κάτω να το λήξετε? ας κάνει κάποιος μια κίνηση και ας πάρει ένα τηλ. “πόσο μου έλειψες”, “δεν μπορώ να ζήσω μακριά σου”, “εγώ έφταιγα”-“όχι εγώ” και να προχωρήσουμε παρακάτω. δεν πάνε και όλα τόσο μαύρα.
εκτός κι αν έχει ραγίσει πολύ το γυαλί και από Γενάρη πάμε για νέα γκόμενα.

πολύ σωστή υπόδειξη απο τον πιο πάνω φίλο’‘αφου αυτη τη στιγμή δεν εχουμε εναλλακτικες και ΛΙΓΟ χρήμα για κατι καλλυτερο’'ας σταματησουν οι εχθροπραξιες πλέον’Να σωθει η ομας άνετα γιατί θα σταματησει και ο κοσμος γαμώτη μου .δεν το βέπουν;;;Ποιο πολλοι οι μπαοκοι ρεεεεεεεεεεεεεεε :confused:

Για μένα αυτό είναι το πιο ανησυχητικό και χειρότερο ακόμα και από το γεγονός ότι ισοφαριστήκαμε στο 93…δε γίναμε μπαρτσελόνα,δεν πρέπει να ξεχνάμε που βρισκόμασταν πριν 3 χρόνια και πρέπει να ξαναγίνει με κάθε κόστος η ομάδα οικογένεια…πρέπει οι παίκτες να γουστάρουν να παίζουν για την ομάδα και τον κόσμο της!!!

Πικρα το να το τρως στο 93 αν κ απο τις φασεις δικαιο το λες το χ… τωρα εχουμε δυο επιλογες,την εξης μια. να κρατησουμε το 2ο ημιχρονο, να δωθουν αμοιβαιες εξηγησεις, να πεσουν οι τονοι κ τα ποσταρισματα, να επιστρεψουν οι 2 κ να παμε μια γροθια στη λεωφορο να τελειωσουμε τους ζελες. Καθε τι αλλο θα ειναι ενα ακομα μεγαλο κριμα στα πολλα μεγαλα κριμα που μας στοιχειωνουν

http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/358761/korbos-na-min-valoume-to-kefali-kato-video/

ολες οι δηλωσεις του εχουν ενδιαφερον. η αποφαση για παραιτηση απο αρχηγος πριν απο τη μασουντιαδα, φαινεται οτι υπαρχει( υπηρχε?) θεμα γρηγοριου-κορμπου

Κοτνικ εγγύηση , μακάρι να ανανεωθεί όντως γρήγορα το συμβόλαιο του , κρίμα να χαθεί για το τίποτα. Βλάχος καλός , Χατζισαφί καλύτερος από άλλες φορές, αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε να αντιμετωπίσει και πολύ επικίνδυνο αντίπαλο. Παρ’όλα αυτά ξεχνιόταν μπροστά αρκετές φορές , κανα δυο πήγαμε να το πληρώσουμε.

Κόρμπος συγκινητικός όπως πολύ σωστά γράφτηκε , πολύ τρέξιμο και ασίστ στο Γεσιλ. Σαββίδης καλός , Πινιώτης πολύ καλός και μαχητικός. Μασούρας καλύτερος στο 2ο , αλλά συνολικά ακόμα μια πολύ μέτρια εμφάνιση. Σπιριντόνοβιτς κορυφαίος , δεν είναι τυχαίο ότι όλοι τον έψαχναν στις αντεπιθέσεις ακόμα κι αν είχαν πιο εύκολες επιλογές για πάσα.

Ντούρμι μου φαίνεται ότι μετά τον τραυματισμό του μπαίνει πολύ πιο φοβισμένα στις φάσεις, γενικά στο 1ο ήταν εντελώς αποκομμένος , στο 2ο το πάλεψε αλλά ήταν ολοφάνερο ότι θέλει Γεσιλ το πράγμα για να γίνει η ζημιά. Και έγινε γιατί υγιής Γεσίλ είναι παιχταράς.

Για κέντρο άμυνας δε γράφω κάτι , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο χάλια τα πράγματα όποιος κι αν παίζει. Ίσως η επόμενη λύση πρέπει να είναι το περσινό δίδυμο του Πλατανιά μπας και δέσει καθόλου η άμυνα.

Τα παόκια ήταν δεδομένο ότι θα έρθουν μαζικά , δεν πολυκατάλαβα γιατί δεν τηρήθηκε το 400 εισιτήρια και έπρεπε να θυμηθούμε εποχές που παίζαμε εκτός στη Ν.Σμύρνη. Από την άλλη καλά έκαναν , την αρρώστια τους ήθελαν να δουν κι αυτοί όπως κι εμείς. Αρκετός κόσμος κι εμείς , περίμενα λιγότερο.

το ματσάκι καλό
4 γκολάκια, ανατροπές, κλωτσίδι στο φουλ, πολλές φάσεις, όλα σούπερ
βέβαια, δεν φύγαμε ως νικητές αλλά ούτε με σκυμμένο το κεφάλι
φάνηκε η απουσία του μασούντ όπως και του μπροστινού. ο ντουρμι προσπάθησε όσο μπορούσε, έφαγε κάμποσες πήρε και για το σπίτι μέχρι που έσκασε
Μασούρας λίγο βοήθεια γαμώ το μπελά μου στις τελικές για να πιάσει τόπο και το τρέξιμο που κάνεις
σεντερ μπακ … να βάλει το χέρι του ο αγιαντρέας ή καλύτερα τα πόδια του να διώχνει πιο σωστά
από εκεί και πέρα για το θέμα που έχει προκύψει να πω την αλήθεια μου δε με παραξενεύει. το περίμενα ότι θα γινόταν. αλλά όχι ότι θα γινει γνωστό σε όλους. εξάλλου αυτά στις ομάδες συμβαίνουν αλλά πιστεύω ότι λύνονται εύκολα αν θέλουν όλοι κι έτσι πρέπει να γίνει. δεν έχει χαθεί τίποτα μην τρελαθούμε κιόλας.
αυτό που θα ήθελα εγώ είναι μέσα σε ένα μήνα από τώρα να έχει γίνει ανανέωση τουλάχιστον πέντε παικτών. το λιγότερο
όχι άλλο έμφραγμα. όχι για άλλη μια χρονιά.
και δαρζαμ δώστε λεφτά. τι λέει το συμβόλαιο ότι παίρνεις 40 ; πάρε 70
μόνο με αυτή τη λογική κρατάς και χτίζεις κι αν σου κάτσει μεταγραφή παίρνεις τα τριπλά
κότνικ, βλάχος,χατζισαφής,κόρμπος, Σαββίδης, Μασούρας, σπιριντονοβιτς, ντουρμι,γεσιλ,ΜΑΣΟΥΝΤ
ορίστε ούτε καν εντεκάδα δε ζητάω
κι από τους μικρούς μας φυσικά όσους περισσότερους
τα μαυράκια μας μαλλον να μας χαιρετήσουν και ας αρχίσει το ψάξιμο από τώρα για στόχους νέους πριν προλάβουν οι άλλοι