12η Αγωνιστική: Λεβαδειακός - Πανιώνιος

Κομποτη μπινε βαλε το εισιτηριο 50 ευρώ
3-0

Το άνοιξες εσύ τελικά…

0-2 χαλαρά!!!

Αφου κατι γατακια φοβούνται μην γίνουν πετροπουλη…

Ελπίζω να μην συλλάβουν κανα παίκτη μας γιατί έκλεψε κρουασάν στα ταχυφαγεία 90…
Κατα τ άλλα 2πλο γιατί νηστική ομάδα δεν χορεύει αλλα θυμώνει…
Και στον κύριο Κομπότη δεν νομίζω να πάει κανείς τον Γενάρη, έχει υγρασία και κρύο η Λειβαδιά εκείνη την εποχή και οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης στην Βοιωτία είναι πολλοί..

1. Πετρούπολη ???

2. Πετρόπουλοι ???

Ο διαιτητοπατέρας μου έχει χρεώσει την ήττα σε ματς που άνοιξα.
Δεν έχω απολογηθεί, παρόλα αυτά με καταδίκασε σε απαγόρευση ανοίγματος.
Τον πληροφορώ οτι θα εφεσιβάλλω την “απόφασή” του!!!

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=129560311

και τωρα θα ερθει διπλο …

δευτερα δε χανουμε

Βλεπω οτι για πολλοστη φορα το ονομα της ομαδας ειναι μπλεγμενο με παιχνιδια που γινονται στο χωρο του στοιχηματος.
Πλεον , οτι αποτελεσμα και αν ερθει τη Δευτερα θα αμφισβητηθει απο ολη τη φιλαθλο Ελλαδα.
Προχθες μαλιστα, κατα τυχη το βραδυ επεσε το ματι μου σε μια εκπομπη στοιχηματος στη τηλεοραση, η οποια παρομοιαζε την ομαδα μας με τον Λεβεδειακο , την ξανθη και τον Παναιτωλικο, αναφορικα με τα 'περιεργα" αποτελεσματα που φερνει κατα καιρου…
Γραφω τα ανωτερω για συνηδητοποιησουμε ολοι μας , πως “διαφημιζεται” ο Πανιωνιος στις μερες μας οποτε μην απορουν καποιοι αν το γηπεδο μαζευει 900 εισητηρια…

Επειδή πέφτει πολύ εξυπνακισμός γενικά για το θέμα του στοιχήματος, μάλιστα κι “απο επίσημα χείλη”, τουλάχιστον να πώ τη γνώμη μου επ αυτού. Πίσω απο το “στοίχημα” υπάρχουν άτομα και εταιρίες,που στόχος τους είναι το κέρδος, είναι προφανές οτι έχουν κρατήσει για δικαίωμά τους την φραγή ενός στοιχήματος, όποιου κι αν είναι αυτό. Ασχετα με το τι λέγεται και ακούγεται και ερευνάται και επιμελώς αφήνεται να εννοηθεί οτι η φραγή ενός στοιχήματος αφορά προσυννενόηση για το όποιο αποτέλεσμα, ΕΝΑ είναι σίγουρο. Εαν και εφ΄όσον κάποιοι πολλοί παίκτες θεωρούν δεδομένο για τον δικό του λόγο ο καθένας οτι ένας αγώνας θα έχει το χ αποτέλεσμα και πλειοδοτηθεί αυτό το αποτέλεσμα στοιχηματικά, πρώτον η εταιρία αποδίδει όλο και λιγότερο κέρδος μέχρι που ενεργοποιεί το δικαίωμά της να φράξει το στοίχημα.
Αυτή είναι και η μοναδική αλήθεια περί φραγής. Ολα τ΄άλλα είναι το αλατοπίπερο για να υπάρχει κάτι να ασχολούμαστε. Εγώ που δεν παίζω στοίχημα, δεν ασχολούμαι.
Γενικά καταλαβαίνω οτι αφήνοντας υποννοούμενα για ένα ή δύο αγώνες, ξεπλένουν τους υπόλοιπους. Μέχρι τότε, όταν υπάρξουν απτές αποδείξεις για προσυννενόηση ή χειραγώγηση ενός ματς, ή δεν παίζουμε στοίχημα ή επιλέγουμε δικαστικό αγώνα εναντίον αυτών που διαδίδουν ότι νάναι.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/kampantahs-o-paniwnios-poreuetai-me-ta-provlhmata-toy.2518791.html

Δικαστικο αγωνα εναντιον αυτων που παιζουν στοιχημα ή αυτων που λενε προγνωστικα για το στοιχημα ?
Διοτι αυτοι ειναι που αφηνουν ""υπονιες " αναφορικα με διαφορα αποτελεσματα.
Συμφωνω απολυτα με οτι γραφεις , απλα εντυπωση προκαλει το γεγονος οτι απο 300 αγωνες που εχει ο ΟΠΑΠ στο κουπονι του, βρηκαν τον δικο μας με τον Λεβαδειακο για να πονταρουν χρηματα και μαλιστα απο τα ματς της Δευτερας.
Δεν υπηρχαν αλλα φαβορι ?
Επαναλαμβανω, με αυτη την ιστορια η οποια ξεκινησε απο την Παρασκευη, οτι αποτελεσμα και να φερουμε αυριο θα θεωρηθει “περιεργο” για τον φιλαθλο κοσμο . Φανταστειτε τι εχει να γινει αν κερδισουμε και να σπασουμε μια παραδοση πολλων χρονων… Δυστηχως!
Ειναι κριμα παντως γιατι παλι εμεις μπηκαμε στο “ματι του κυκλωνα” , ενω αντιθετα το ΠΑΟΚ - αρης που ειναι 0-1 αυτη τη στιγμη δεν θεωρειται ως “υποπτο” …

http://www.panionianea.gr/2013/11/blog-post_9441.html

Θα λειψει ο Αραβιδης …λογω καρτων’''Μηπως πρεπει να δοκιμασουμε αλλο φορ;;;;; :sunglasses:

προβλεπω να παιζουμε το κλασικο εκτος εδρας αντιποδοσφαιρο μπας και ερθει 0-0. Λες και παιζουμε με κανα γαυρο θα κατεβουμε

διπλό για να τελειώνουμε σιγά σιγά με τον πρώτο στόχο να κοιτάμε τους επόμενους.. με νικη ο πανιωνιος φευγει 10 βαθμους μακρια απο τη κατω ζώνη ή αν το δούμε ανάποδα είανι 5ος με 3 βαθμους απο την 3η θεση… ΔΙΠΛΟ στη λιβαδειά κ να πάει να γαμηθει κ το στοίχημα κ οι ψιθυροι κ ο κομπώτης κ το σαπιο το γηπεδο της λιβαδειάς κ όλα!!! διπλό γιατι είπαμε εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η πανιωνάρα.. καλό ταξίδι στους εκδρομείς, μακάρι να ναι αρκετοι..!

ισοπαλια το κοβω

Παμε να σπασουμε την εδρα επιτελους!!!

Διπλο και αρωμα ευρωπης στον οριζοντα!!!

Υ.Γ: Με διπλο την αλλη κυριακη με τον πανοπουλο δεν θα κοψουμε παντως 900 εισ. Αλλαζουμε ροτα…

http://www.kingstats.gr/turnovers.php

Ειμαστε το 365..

Ο μεγαλυτερος τζιρος με 102.158,26 στο συνολο του (1-Χ-2)

Και εγώ για Χ το κόβω. Μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει κανένα Χ στην αγωνιστική. Ε δε γίνετε ένα Χ θα έρθει.