11η αγωνιστική:Πανιώνιος-Λαμία

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 19:30

Διαιτητής: Φωτιάς
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος,Παπαδάκης
4ος: Τσαμούρης

Αποστολή:Μαλέρμπ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κότσιτς, Μακρύλλος, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σεράφ, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Καμαρά, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες.

Το ματς είναι στο 60.. Ίσως ότι πιο αποκρουστικό έχω δει εδώ και πάρα πολλά χρόνια απ τον Πανιωνιο

Όχι ακριβώς , αλλά όχι και εντελώς ψέμα.

Τεσπά , ο Μασούρας μας σώζει μόνος του και θα φύγει Κ Υ Ρ Ι Ο Σ , δεξιά πλευρά με Καμαρά -Αμίρη και -φακιν γκοντ- Ντομινγεζ από το 75 και μετά να κατεβάζει μπάλα πάνω στη γραμμή , είναι να γελάει ο ντουνιάς , δεν έχω πολλά να πω παραπέρα , Οικονομίδης τίμιος αλλά λίγο σοφτ , Πίριζ το ανάποδο.

Η συγκομιδή βαθμών πολύ καλή , η εικόνα όχι το ίδιο , δικιά μου φοβία παραμένει , όσο κι αν διαφωνούν πολλοί , ότι και με 23-25 βαθμούς στον πρώτο γύρο ασφαλής δε θα νιώθω όταν ξέρω ότι υπάρχει το πολύ πιθανό ενδεχόμενο να παίξουμε δεύτερο γύρο χωρίς Μασούρα , Ντούρμι , Σπίρι , ποιος ξέρει μπορει και Κειτά.

Αυτά.

Κατά τ’άλλα ωραία τα συνθήματα για του Μαρινάκη τη μανούλα , αλλά άλλοι τον μπλέκουν συνέχεια στα πόδια μας.

Αγιος Κότνικ, θα είχαμε κηδεία σήμερα. Μπράβο στον Γιώργο Μασούρα, είναι πλέον πολύ καλός παίκτης.

Μου άρεσε σήμερα ο ΣιντίΑλί.
Και ρωτάω: μετά από ΜπαΚΑΣΕΤΑ και ΣΙΝΤΙαλί δεν πρέπει τον Γενάρη να εκσυγχρονιστούμε με Ντιβιντί ή έστω κάποιον Γάλλο Νταβίντ βρε αδερφέ?

Καλά στην αρχή για το μπάσκετ φώναζαν τα παιδιά, ευτυχώς θυμηθήκαμε στο τέλος και τον γαύρο…

Πολύ κακό παιχνίδι σήμερα,το οποίο μας το έδωσε ο Άγιος Κότνικ.Κότσιτς αστείος,Αμίρης τίμιος,Μπανανά Ντομίνγκες βλέπονταν.Ανύπαρκτοι Κεϊτά,Πίρις,άφαντος Τσιλούλης,καλός Οικονομίδης,τίμιοι Μασούρας και Ντούρμι.
Τρέμω για το τι θα δούμε στο δεύτερο γύρο αν παίζουμε έτσι μόνο χωρίς τον Σπίρι.

Μασούρα αλάνι οι γαύροι είναι ρουφιάνοι!

Αυτό που μου άρεσε είναι ότι ο Ανιγκό είδε το χαλί της ομάδας και με τις αλλαγές του βοήθησε από τον παγκο. Ο πιρις δε βλέπει τα χάλια του αλλά κάνει και μανουρες που τον κάνει αλλαγή ο προπονητής. Με το βγαίνει και πάει ο Οικονομιδης 8αρι αρχίζει τις κατεβασιές και αν είχε ένα στήριγμα για να παίζει το 1 ~ 2 θα κάναμε παπάδες. Ο σιντι μπορεί να βοηθησει σιγουρα. Τεσπα σε ένα κακό ματς Που Πήγενε για 0 ~0 κερδίσαμε.

Θα επιμείνω και θα πω πως μέχρι το «μαγικό» 60ο λεπτό ήταν ότι χειρότερο έχω δει απέναντι σε ομάδα ίσης ή μικρότερης δυναμικότητας στην Νέα Σμύρνη εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Νομίζω υπάρχει και πέναλντι που δεν δίνει στην Λαμία.
Το χειρότερο κατ εμέ δεν ήταν η ατομική απόδοση του καθένα, αλλά ότι έμοιαζε να κάνει ότι του καυλώσει ο καθένας μέσα στο γήπεδο..
Ο Ντομίνκεζ εξτρεμ, ο Κειτα να εκτελεί απευθείας φαουλ απ τα 50 μέτρα κτλ κτλ
Μετά , όπως γράφει και ο Κρόνος παραπάνω, για πρώτη φορά ίσως φέτος ο προπονητής με τις παρεμβάσεις του άλλαξε το ματς και ήταν σα να βλέπαμε άλλον αγώνα αν και πάλι λίγο έλειψε να το φάμε στο 90

Θα συμφωνήσω με τον Φεηθ. Ούτε εγώ μπορώ να είμαι σίγουρος… Μάλιστα αν ερχονταν χθες η ψωλιά, θα έτρεμα.. Και δεν το γράφω για να μειώσω την ομάδα κτλ κτλ
Η ομάδα είναι αυτή που είναι και δεν αλλάζει φέτος. Αλλά με την κατάσταση να μην ξεκαθαρίζει προς τα κάτω, πλην του Απόλλωνα , και τα κόζια να μην ξέρεις που είναι τελικά μόνο σίγουρος και ασφαλής δεν μπορεί να σαι

τρελή κωλοφαρδία χθες
υπερπολύτιμοι 3 βαθμοί
Κότσιτς πρέπει να βγαίνει μόνος του μετά το 30 κάθε αγώνα (και πολύ λέω)
Καμαρά για πάντα μέσα. σκορπάει γέλιο σε μια δύσκολη περίοδο.

Στα highlights του χθεσιννού αγώνα το overlap του Ντομινγκες απο δεξιά, όπως και η ζεμπεκιά του Αμίρη σε μια σέντρα που πήγε να βγάλει κάπου στα μισά του 2ου ημιχρόνου.

Αν ξαναγίνει αυτό που έγινε χθες σε δεξία πλευρά δευτέρου ημιχρόνου , πάω γονατιστός να βρω Μανώλη Σκούφαλη να μπει να παίξει όλη την πλευρά μόνος του και με δεμένα πόδια.

Ξέχασες τον Καμαρά ο οποίος πάει να κάνει ντρίμπλα στον αμυντικό και πάνω στην προσπάθεια κάνει τακουνάκι και χάνει την μπάλα.