θελει τεραστια δυναμη να ειναι Πανιωνιος και να πηγαινεις σε τετοιο ματς
υποκλίνομαι σε αυτους που πηγαν… το 1/1000 να ειχε ο Τσακιρης θα ειμασταν αρχοντες τωρα
θελει τεραστια δυναμη να ειναι Πανιωνιος και να πηγαινεις σε τετοιο ματς
υποκλίνομαι σε αυτους που πηγαν… το 1/1000 να ειχε ο Τσακιρης θα ειμασταν αρχοντες τωρα
Είναι η ιδέα μου η απο την στιγμή που γύρισε ο μακ (κάτι)
Άρχισαν τα πράγματα να στραβονουν ?Με το μπάτη μια χαρά δεν είμασταν
Ποσά παιχνίδια πρέπει να χάσουμε για να στρώσει ο μακ; Και δεν κατάλαβα γιατί έφυγε ο ελονου ; Αν ξέρει κάποιος Ας μου απαντήσει .ευχαριστω
ολιγον τι τραγωδια!
Λίγο νεύρο ρε γαμώτο.
να’σαι καλά με έκανες και γέλασα μέσα στη μιζέρια μου!!
Ποσο εληξε?
109-55
![]()
Ωχ! Καλυτερα που δεν το ξερα!
Thanks anyway
πωωωωωωωωωωω
τωρα το ειδα
Δεν νομίζω οτι έχουν δικαίωμα ένα τσούρμο περαστικών χαβαλέδων που παρίσταναν τους μπασκετμπωλίστες, με έναν γραβατωμένο στον πάγκο να παρακολουθεί ,να ξευτυλίζουν έτσι τον σύλλογο.
Δεν λέω να κερδίσουν αλλά δεν μπορεί να χάνεις 50 και βάλε πόντους.Καμμία ομάδα δεν θα φάει τόσους.
Με λύπη βλέπω την ομάδα της ΑΕΚ με χειρότερο υλικό από εμάς όποτε χάνει να το κάνει αξιοπρεπώς.
Επειγόντως εμφατική νίκη με τον Ηρακλή γιατί ο πάτος είναι κοντά…
Κι η απλήρωτη ομάδα της ΑΕΚ που αναφέρεις έχει κάνει και κάτι καλές εκτός έδρας νίκες που εμείς δεν βλέπω να μπορούμε.
Αυτο ακριβως, τιποτα αλλο (που λεει και μια ψυχη..). Γ@$&*σε τα…
Γράφω με λίγη καθυστέρηση,γιατί δεν έχω καθημερινή σύνδεση στο ίντερνετ.
Έβλεπα προχθές το ματς και ντρεπόμουν για το ξεβράκωμα μας (αν και δεν είναι πρώτη φορά…Το περυσινό ξεβράκωμα της ομάδας,με την αεκ,δυστυχώς φαίνεται πως θα το θυμάμαι για αρκετά χρόνια ακόμα)
Έβλεπα και σκεφτόμουν (και μου 'ρχόταν να ξεράσω όσο το σκεφτόμουν).
Λέμε ωραία:ο Πανιώνιος σε Πανιώνια χέρια!..και τι σχέση είχαν με τα Πανιώνια χέρια οι Γκέκος,Ανδρίτσος,Ιωάννου,Κιντής; Τα Πανιώνια χέρια μας διαλύουνε!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΣΑΚΙΡΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΝΕ!
Μπράβο και συ Βεντούρη…στο μονοπάτι που χάραξαν οι άλλοι δύο! ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΟΜΑΔΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ! Να παρακαλάμε τους ακατονόμαστους να μας σώσουν!
Τελικά ίσως είναι καλύτερα μια Α2 και μια Β εθνική,για πολλά χρόνια…μπας και πετύχουμε μια υγιή κάθαρση.Ίσως πρέπει να ακολουθήσουμε το μοντέλο του ανδρικού βόλεϋ και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο!
Πανιώνια Χέρια! Πραγματικά υπάρχουν; γιατί τόσα χρονια εγώ,μόνο κάτι τσιφλικάδες δριακρίνω,πούχουν κάνει τον Πανιώνιο τσιφλίκι τους!
Για να ελαφρύνω τον πόνο, σας ενημερώνω οτι στο Βαρίκας αυτές τις ημέρες είχαμε τουρνουά μπάσκετ με παιδιά που γεννήθηκαν το 1996.
εθνική Παίδων '96, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και Πανιώνιος.
Τους πήραμε και τους 2 χάσαμε λογικά απο την Εθνική.
με το βάζελο πήραμε τη μισή εκδίκηση χαχαχαχαχ 71-52
Για την ιστορία…
Τολιόπουλος, Τσίλαγας, βουζουνεράκης, Παζιοτοπουλος, Τσάβαλος, Καρακεχαγιάς, Ζούρντα, Αλεξιάς, Μπιλλής, Τσιμπούκης, Ξεφτέρης, Παππάς.
Απο τους οποίους , οι μισοι θα χαθούν και οι άλλοι μισοί θα “χαθούν” (η θα παίξουν σε μικρές κατηγορίες) , ενω κανα δυο που θα έχουν τα φόντα θα παίξουν στην ομάδα και μόλις τους “φτιάξουμε” (κοστίζοντάς μας βαθμούς και διακρίσεις εννοείται) θα μας τους αρπάξουν οι πλούσιοι.
Και μετά θα ξαναχαζεύουμε τα τουρνουά υποδομών και θα ξαναελπίζουμε και ξανα τα ίδια και τα ίδια.
Μπορεί να μην έχεις άδικο.
θα ήθελες όμως να γράψω εδώ και το ρόστερ των άλλων 2 ακόμα και της Εθνικής???
Να δούμε ποιοί θα “χαθούν” ή χαθούν και απο τους άλλους.
Θέλω να πώ λοιπόν οτι “δουλειά” μας είναι να ελπίζουμε.
Οχι μόνο αν θα βγούν κάποια παιδιά αλλά και οτι θα αλλάξουν κάποιες διαδικασίες και λειτουργίες.