10η Αγωνιστική: Πανιώνιος - ΠAOK

Πέρα απ το κλασσικοί Πανιώνιοι , το χει η και η μοίρα αυτού του φόρουμ απ την στιγμή που δημιουργήθηκε… Για να χει “κίνηση” πρέπει να χει συμβεί κάτι κακό..

Στα του ματς τώρα, νομίζω πως προσθέσαμε άλλη μια κακή εμφάνιση στην σειρά.
Απ τον Ηρακλή και δώθε είμαστε κακοί, ανεξαρτήτως αντιπάλου και η μόνη διαφορά είναι πόσες απ τις 5 ευκαιρίες που θα δώσουμε θα γράψουν…
Κατ εμέ σχεδόν καρμπόν ματς με οσφπ, αεκ απλά γύρισε και λίγο η πουτάνα η τύχη.

Στα λοιπά, με Τασουλή (που πιστευω ακράδαντα ότι δεν παιζει σε άλλη ομάδα Α εθνικής) αντί του Αντωνιάδη νόμισα οτι υπογράψαμε καμιά κλωνοποίηση του Ρομπέρτο Κάρλος. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι παικτικά έχουμε απ τα χειρότερα (αν όχι τα χειρότερα) μπακ του πρωταθλήματος, όταν αυτό συνδυάζεται και με κακή γενικά αμυντική λειτουργία έχουμε μόνιμα χωνί τα άκρα.
Ο Μασούρας πρέπει να είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει τόσες συμμετοχές στην Α Εθνική και έστω και απο σπόντα (όπως στο κύπελο πέρσι με παοκ) δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα.. Ειλικρινά κάποιο άλλο παιδάκι απ αυτούς που ανέβηκαν απ τους μικρούς δεν μπορεί να παίξει? Πόσο χειρότερος παίζει να ναι, επιθετικά, αμυντικά, τακτικά, ατομικά κτλ??
Ο Μασούντ όσο σε καυλώνει τόσο σε ξενερώνει και μάλλον πρέπει να ζήσουμε με αυτό… Μακάρι να ναι η ιδέα μου, αλλά μου φαίνεται ότι όταν βγαίνει αλλαγή ο Καρίμ και μπαίνει ο Εγκόνγκ σταματάει και να παίζει..
Καρίμ, η φάση που έκανε στις αρχές του Βου που θέλει να περάσει όλη την άμυνα με 19 τρίπλες μου δείχνει ότι πλέον παίζει μόνογια την πάρτη του..
Κορυφαίοι με μεγάλη διαφορά Σιώπης, Οικονόμου
Τέσπα, υπερβολική γκρίνια για μια νίκη που υπο άλλες συνθήκες θα μας έκανε να πανυγηρίζουμε…
Κάτι ότι σ αυτό το πρωτάθλημα που οι “μεγάλοι” είναι τόσο για γέλια, κάτι οτι καλλιεργήσαμε μεγάλες προσδοκίες με τις επιθετικές επιλογές που -λέμε ότι- έχουμε, κάτι η Πανιώνια μαλακία που μας δέρνει…

Το πιο δύσκολο ματς το επόμενο, και είναι καλοί αυτά τα μπουρδέλα φέτος γιατί βρήκαν άνθρωπο να εμπιστευτεί και τους πιτσιρικάδες τους

Ρε μάγκες ΕΛΕΟΣ…Σε δημοκρατια ζουμε και τα σχολια ειναι αποδεκτα ειτε θετικα ειτε αρνητικα αλλα σταματηστε αυτη την ανοητη κριτικη της ομαδας μας (και στο γηπεδο)…

ΤΡΙΤΟΙ ειμαστε , τι δε σας κανει?

Μέχρι προπερσι περιμεναμε την τελευταια αγωνιστικη για να σωθουμε και πανιγυριζαμε λες και πηραμε πρωταθλημα.

Η ομαδα επαιξε με παθος σε όλο το παιχνιιδι , μακαρι να το βλεπουμε καθε Κυριακη

Ο Τασουλής αλλαξε ολη την αριστερη πλευρα ,κοουτς ειδες τη διαφορα ε?

Ο Μασουντ ειναι κλασης παικτης αλλα ναι ειναι ατομιστης…αμα σταματησει να ειναι ατομιστης μπορει και να μην κανει τιποτα απο αυτα που βλεπουμε μεχρι τωρα και σιγουρα δεν θα επαιζε σε εμας .

Καριμ τεραστιος

Σιωπης , Κορμπος , Ρισβανης , Οικονομου , Βλαχος απιστευτοι…

Γιαννωτης παρα πολυ καλος…ναι υπαρχουν και τα δοκαρια τι να κανουμε τωρα , κι εμεις χανουμε γκολ με αυτο τον τροπο…

Καλά κανει και τους δινει πριμ , πιτσιρικαδες ειναι και θα γουσταρουνε να παρουνε κανα δωρο στη γκομενα η στον εαυτο τους.

Με χαλκηδονα περιμενουμε τα νεα αυριο , υπαρχει περιπτωση να παιξουμε κεκλεισμενων…

Οσο για τον κοσμο αυτοι ειμαστε ρε μαγκες , τι να κανουμε τωρα…υπαρχουν κι αλλοι που δεν ακολουθανε πλεον αλλα αυτοι ειμαστε και τιποτα παραπανω…

Ακουγα κοσμο να βριζει (και ενω κερδιζαμε) τον Σιωπη , τον Μασουντ , τον Γιαννωτη , τον Μπεν δηλαδη ελεος ρε μαγκες… θα ηθελα να ακουγε καποιος απο αυτους και να γυρναγε να μουτζονε μα την Παναγια..

Η ομαδα παει τρενο , αν δεν χαναμε ποτε απο ομαδες τυπου Βεροια και Λαρισα θα περναμε πρωταθλημα και κανενας απο εμας “ισως” δεν θα ηταν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Καλη συνεχεια σε ολους , διπλο στο περιστερι.

Εγώ μας είδα αρκετά καλύτερους. Μασούρας εκνευριστικά αδιάφορος στα αμυντικά του καθήκοντα, η σέντρα για το πρώτο δοκάρι των γαύρων του βορρά έρχεται τόσο εύκολα επειδή αυτός παρακολουθεί και φωνάζει στον Τασουλή να πάει αυτός στον μπαοκτσή. Το σουτ άουτ μόνοι τους που έχουν είναι γιατί χάνει την μπάλα στα πλάγια το ζώον κοντά στην περιοχή μας. Μαύρα χάλια, έπρεπε να είχε βγει από το ημίχρονο.

Βγάλαμε πολύ πάθος, προσπαθούμε να παίζουμε γρήγορα και κάθετα και αυτό σημαίνει λιγότερη κατοχή και άγχος, νομίζω θα στρώσουμε. Χτες κιόλας Σιώπης, Μασούντ και Καρίμ ήταν πολύ καλύτεροι, Κόρμπος σταθερός όπως πάντα, Ρισβάνης καθάρισε πολλά. Επίσης θα καταλάβουνε ότι δεν θα φανούν αν δεν παίξουν ο ένας για τον άλλον. Δεν είναι κακές οι δηλώσεις του Σιώπη που λέει ότι θέλει το καλύτερο για τον Πανιώνιο όταν τον ρώτησαν για την ανανέωση. Βέβαια τα ίδια έλεγε κι ο ανύπαρκτος ο τραυματίας της αεβ. Θα δούμε.

Ο Τασουλής είχε πρόβλημα αμυντικά αλλά αν δεν έχει κάποιον μπροστά του να τον βοηθάει σε τέτοια ματς με σοβαρούς αντιπάλους είναι λογικό.

Χρήστο ο Μασούντ ήταν νομίζω που πήγε να τους περάσει όλους στις αρχές του Β’ ημιχρονίου.

μεγάλη ανακούφιση το χθεσινό
νομίζω τις 19 τρίπλες στην αρχή του Β, που λέει ο Christos, τις έκανε ο Μασούντ, γιατί παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό που δεν έδινε πάσα.
Μασούρας έχω την εντύπωση ότι γεννήθηκε ψιλο-κουρασμένος.
αν ο Σκίμπε δεν πάρει τον Σιώπη (και) τώρα, θα τον πάρει όταν κλείσει στο αεκ οπότε δεν αγχώνομαι.
μεγάλη ψυχή από όλους χθες. μακάρι να ήταν έτσι πάντα.

εκτός των άλλων που λέτε που σε άλλα συμφωνώ και με άλλα διαφωνώ, να προσθέσω και εγω τη λαλακία μου.
οταν δεν παίζει ο Βαλεντίνος στο δεξί άκρο της άμυνας συνήθως τον πίνουμε. Και έχει βελτιωθεί και επιθετικά πολύ από πέρυσι

ρε κουφάλες εγώ δε θα γράψω τίποτα για το ματσάκι έτσι για να κάνω τη διαφορά
θα γράψω αύριο χαχαχα

Μεγαλη νικη απεναντι στον καλυτερο αντιπαλο που εχει ερθει φετος στην Νεα Σμυρνη. Με παθος και τσαμπουκα δεν φοβαται τιποτα η ομαδα.
Μασουντ λιγο πιο απλος πρεπει να γινει και θα ειναι οαση μεσα στο ματς!!

Τασουλης νομιζω κερδισε κατα κρατος απο τον Αντωνιαδη τη θεση του βασικου…
Ρισβανης βραχος.

Υ.Γ.: Θελουμε τερμα οπως και δηποτε…

Μασούντ δεν πρόκειται να γίνει τίποτα μαν. Έτσι ήταν , έτσι θα’ναι. Σιγά μην αλλάξει τρόπου παιχνιδιού τώρα πίσω πίσω.

Όπως γράφει κάποιος παραπάνω πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Δυό μαγείες , 10 μαλακίες η αναλογία , αλλά οι καλές του στιγμές είναι αυτές που φέρνουν τις νίκες.

Πιο άσχημα μου χτυπάει ότι δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο ανάπτυξης όταν είναι χάλια αυτός. Σε αυτό πρέπει να πέσει το βάρος του προπονητή.

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/262570/ta-ftoxadakia-toy-panionioy-ekanan-gio-gio-ta-ploysiopaida-toy

Ποιος σκέφτεται τέτοιους τίτλους???