Πέρα απ το κλασσικοί Πανιώνιοι , το χει η και η μοίρα αυτού του φόρουμ απ την στιγμή που δημιουργήθηκε… Για να χει “κίνηση” πρέπει να χει συμβεί κάτι κακό..
Στα του ματς τώρα, νομίζω πως προσθέσαμε άλλη μια κακή εμφάνιση στην σειρά.
Απ τον Ηρακλή και δώθε είμαστε κακοί, ανεξαρτήτως αντιπάλου και η μόνη διαφορά είναι πόσες απ τις 5 ευκαιρίες που θα δώσουμε θα γράψουν…
Κατ εμέ σχεδόν καρμπόν ματς με οσφπ, αεκ απλά γύρισε και λίγο η πουτάνα η τύχη.
Στα λοιπά, με Τασουλή (που πιστευω ακράδαντα ότι δεν παιζει σε άλλη ομάδα Α εθνικής) αντί του Αντωνιάδη νόμισα οτι υπογράψαμε καμιά κλωνοποίηση του Ρομπέρτο Κάρλος. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι παικτικά έχουμε απ τα χειρότερα (αν όχι τα χειρότερα) μπακ του πρωταθλήματος, όταν αυτό συνδυάζεται και με κακή γενικά αμυντική λειτουργία έχουμε μόνιμα χωνί τα άκρα.
Ο Μασούρας πρέπει να είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει τόσες συμμετοχές στην Α Εθνική και έστω και απο σπόντα (όπως στο κύπελο πέρσι με παοκ) δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα.. Ειλικρινά κάποιο άλλο παιδάκι απ αυτούς που ανέβηκαν απ τους μικρούς δεν μπορεί να παίξει? Πόσο χειρότερος παίζει να ναι, επιθετικά, αμυντικά, τακτικά, ατομικά κτλ??
Ο Μασούντ όσο σε καυλώνει τόσο σε ξενερώνει και μάλλον πρέπει να ζήσουμε με αυτό… Μακάρι να ναι η ιδέα μου, αλλά μου φαίνεται ότι όταν βγαίνει αλλαγή ο Καρίμ και μπαίνει ο Εγκόνγκ σταματάει και να παίζει..
Καρίμ, η φάση που έκανε στις αρχές του Βου που θέλει να περάσει όλη την άμυνα με 19 τρίπλες μου δείχνει ότι πλέον παίζει μόνογια την πάρτη του..
Κορυφαίοι με μεγάλη διαφορά Σιώπης, Οικονόμου
Τέσπα, υπερβολική γκρίνια για μια νίκη που υπο άλλες συνθήκες θα μας έκανε να πανυγηρίζουμε…
Κάτι ότι σ αυτό το πρωτάθλημα που οι “μεγάλοι” είναι τόσο για γέλια, κάτι οτι καλλιεργήσαμε μεγάλες προσδοκίες με τις επιθετικές επιλογές που -λέμε ότι- έχουμε, κάτι η Πανιώνια μαλακία που μας δέρνει…
Το πιο δύσκολο ματς το επόμενο, και είναι καλοί αυτά τα μπουρδέλα φέτος γιατί βρήκαν άνθρωπο να εμπιστευτεί και τους πιτσιρικάδες τους