Δεν έχει δώσει διαταγή ο Βαρούχας, μάλλον ζεί την παραζάλη των ημερών.
Ανοίγω λοιπόν..
Σ΄ενα γήπεδο που το γνωρίζουν 4-5 ποδοσφαιριστές μας χωρίς τα σκουλήκια στην κερκίδα
Άσχημα μαντάτα επιφύλασσε το ιατρικό δελτίο της Καλλονής για τον Τάσο Αγρίτη.
Ο έμπειρος επιθετικός των Μυτιληνιών, που τραυματίστηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού κάτι που βάζει τέρμα στην αγωνιστική δραστηριότητα του Μυτιληνιού ποδοσφαιριστή για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Δυστυχώς πέφτουμε σε αυτούς πάνω σε φάση “τελικούς”. Έχουν 4-5 συνεχόμενες ήττες με χάλια εμφανίσεις , τους έκατσε και το θέμα ντόπινγκ του Μανούσου (με κορτιζόνη τον έπιασαν) , έχουν ταλαιπωρηθεί απίστευτα και με τα ταξίδια. Δεν είναι άσχημη ομάδα , αλλά όχι και κάποια που πρέπει να μας τρομάζει.
Σημαντικό παιχνίδι , δεν θα με χάλαγε και το Χ καθαρά βαθμολογικά , αλλά ποια Καλλονή τώρα μωρέ; Διπλό στο Χαριλάου Πανιώνιε…
Μωρέ και γαμώ θα ήταν. Πρέπει όμως να πάμε και να παίξουμε σαν Πανιώνιος δλδ όπως στο 2ο ημίχρονο με τον Απόλλωνα. Να μπούμε μέσα επιθετικά να κρατήσουμε τη μπάλα στο κέντρο και να τη μοιράζουμε στα άκρα για να κάνουμε ρήγματα. Και άμα βάλουμε γκολ να συνεχίσουμε τη πίεση και οχι να κάτσουμε να το κρατήσουμε και να μας κατηφορίσει το γήπεδο η καλλονή.
Το παιχνιδι αυτο ξεκιναει απο τον ασσο και τελειωνει, στην καλυτερη περιπτωση, στην ισοπαλια . Και να μαστε και ευχαριστημενοι σε περιπτωση που παρουμε ισοπαλια … Οχι γιατι η Καλλονη ειναι καλυτερη ομαδα απο μας , αλλα γιατι οι απληρωτοι παικτες μας δεν εχουν κινητρο…
Ξεφευγει και παει προς τον ασσο …
Οπως γραφω, εμεις ερχομαστε απο 2 συνεχομενες νικες οποτε ειμαστε μια χαρα αν λαβουμε υποψιν τα προβληματα καθως και τους στοχους που εχει η ομαδα. Αυτοι εχουν φαει την μια ‘τσαπου’ μετα την αλλη… Καποια στιγμη θα πρεπει να κανουν κατι και συνηθως τετοιου ειδους ομαδες αυτο το ‘κατι’ το κανουν με τον Πανιωνιο. Η Καλλονη εχει μεγαλυτερο κινητρο απο μας και ας ειναι και αυτοι απληρωτοι. Αν ειναι …
Εννοειται οτι υπο κανονικες συνθηκες το ματς αυτο ξεκιναει απο διπλο και τελειωνει εκει.
Δεν ειναι κανονικες συνθηκες ομως…
Μακαρι η ομαδα να με διαψευσει.
Προσωπικα θα ειμαι ικανοποιημενος με το Χ, ποσο μαλλον αν κερδισουμε…
Δήλωση του προπονητή μας για τον αυριανό αγώνα
“Να μην επηρεαστούν από την τωρινή αγωνιστική κατάσταση της Καλλονής, αλλά και το ότι παίζουμε σε ουδέτερο γήπεδο. Άλλωστε νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχουν έδρες στην Ελλάδα με την έννοια ότι είναι δυσκολοκατάβλητες και πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό. Είναι σαν να παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος”.
Δηλαδή θα έχουμε τα ίδια χάλια όπως στο ματς με τον γάβρο?
Χ2 σημαινει ότι θα πάρουμε βαθμό ή βαθμούς…
κανόνισε να πας αυριο γήπεδο και να βρίζεις που δεν έχει κόσμο και πως δεν κατέβηκαν οι ομάδες…
Ικανό σ έχω..
Αναρωτιέμαι οταν σχολιασες το σχολιο μου ως αστείο επιπέδου δελφιναριο…
Τι ειχες στο μυαλο σου…
Αυτα ξερουμε κ οι δυο ποιος μπορει να τα κανει μονο…
Αντε στο μαξυλαρακι σου κ στα μμς σου… κ ασε εμας να σωσουμε την ομαδα…